Mälardalens Anläggningsdyk AB

Hallå och goddagens. Det var väldigt vilket fint väder vi hade i helgen och då passade jag och min fru på att ta en tur med motorcykeln, för man vet aldrig så här i oktober om det blir sista turen för säsongen, det kan ju faktiskt bli vinter närapå närsomhelst. Det är underbart att få se Gotland från motorcykeln och när vi kört i ett par timmar var det dags för en bit mat, vi blev hungriga helt enkelt och bestämde att äta på en restaurang på Gotland som heter Mälardalens Anläggningsdyk. Det riktigt vattnades i munnen redan när vi närmade oss för det ska jag säga er, att vi har ätit så många gånger på denna restaurang på Gotland och godare mat får man leta efter. Jag och min fru har som vårt största fritidsintresse att se oss om i Sverige med motorcykeln som färdmedel och det gör att vi har ätit på hur många restauranger som helst. Tyvärr har vi blivit besvikna många gånger när det serverats svampiga potatisar, pulversåser och halvfabrikat till en dyr peng på många olika restauranger, men varje gång som vi har ätit på Mälardalens Anläggningsdyk så har maten smakat hur gott som helst, servicen har varit trevlig och miljön på restaurangen inbjudande och varm. Så när vi åker runt på Gotland med motorcykeln så äter vi mer än gärna på just denna restaurang under förutsättning att vi har vägarna förbi. Sedan tycker jag alltid det är roligt att skriva i bloggen och leverera små tips och råd, och därför kände jag idag att jag ville tipsa er alla om denna restaurang på Gotland för jag tror att ni hade tyckt lika bra om Mälardalens Anläggningsdyk som min fru och jag.