Oberoende PartyLite konsult Anna-Karin Molin

God eftermiddag, god eftermiddag och välkomna till mig och min blogg. Jag hoppas att ni haft en bra dag och att den bara blir bättre. Jag har en väldigt rolig sak att se fram mot ikväll. Jag är hembjuden till en vän och hon har bjudit in oberoende PartyLite konsult Anna-Karin Molin. Nu ska vi ha en riktig tjejkväll med god mat och dryck och så detta homeparty, som jag har längtat! Vore det inte trevligt även för er att arrangera ett sådant här homeparty i Finspång? 

Det är ju så många som föredrar att handla på nätet, allt ifrån matkassar till kläder, vore det då inte att ta det här med shoppingen ytterligare ett steg, att kunna få ta del av fantastiska produkter hemma hos sig själv eller hos en vän, och shoppa där och då på direkten? Vi är i alla fall många som tycker att detta är den ultimata formen av shopping, särskilt med tanke på att prylarna som säljs på ett sådant här homeparty i Finspång eller någon annanstans är sådana saker som de flesta är intresserade av att köpa. Jag ska bara ta det här med vackra ljus som ett exempel. Jag känner ingen som inte tycker om ljus. Vad vore väl vintern om man inte fick mysa med levande ljus inomhus! Oberoende PartyLite konsult Anna-Karin Molin har väldigt många vackra ljus, både med eller utan doft till försäljning på sina homepartyn i Finspång med omnejd. Dessa ljus finns bara att köpa på dessa homepartyn, de är helt otroligt dekorativa så jag gissar att hela lagret av ljus kommer att ta slut i kväll!